Barion Pixel

A szeretet-dobókocka titka

Chiara Lubich a szeretet művészetéről beszél kisgyerekeknek

chiara-lubich-a-szeretet-dobokocka-titka-chiara-lubich-a-szeretet-muveszeterol-beszel-kisgyerekeknek

Fordító: Szabó Judit

ISBN: 9789638639530

Kiadási év: 2023

Terjedelem: 48

Kötés: puha

Illusztráció: Christiane Heinsdorff

Kiadói ár:2.000 Ft

Bolti ár: 2.500 Ft

20% kedvezmény

Könyvesboltokat és viszonteladókat a ProsperoD disztribúciós cég szolgálja ki.

A szeretet-dobókocka immár generációkat vezetett be az Evangélium megélésének hétköznapjaiba: ma már azok az anyukák adják óvodás gyerekeik kezébe a kockát, akik maguk is lelkesen dobtak minden reggel, és igyekeztek megélni az evangéliumi szeretetet hat titkából az aznapra esőt: mindenkit szeretek, elsőként szeretek, Jézust szeretem a másikban, szeretem az ellenségemet, kölcsönösen szeretjük egymást.

Vajon ma melyik oldalára esik a kocka? A gyerekek változatlan izgalommal dobják a kockát és változatlan tisztasággal és őszinteséggel igyekeznek éltre váltani az Evangéliumot, ahogy ez ebből a könyvből kiderül.

További könyveink:

Legújabb cikkeink:

 • társadalom

  „Keresd a békét és járj utána!” címmel tartottak Pannonhalmán magas szintű ökumenikus konferenciát 2023. szeptember 22-én Bartolomaiosz pátriárka jelenlétében. Ott voltunk, és arról is beszámolunk, ami a híradásokból kimaradt.

  Prokopp Katalin

  2023. szeptember 29.

 • életmód

  Üres tekintettel ülünk magunk elé meredve, habár tudjuk, hogy rengeteg a feladat, de legszívesebben valahol egészen máshol és egészen mással foglalkoznánk. Ismerős érzés? Akkor lássuk, mit tehetünk!

  Czap Villő

  2023. szeptember 28.