Barion Pixel

Kimerült anyáknak

9 hét feltöltődés Istennel

eline-landon-kimerult-anyaknak-9-het-feltoltodes-istennel

Fordító: Kapás Orsolya

Kiadási év: 2023

Terjedelem: 116

Kötés: puha

Illusztráció: Szabóné Jánossy Kinga

Kiadói ár:2.700 Ft

Bolti ár: 3.200 Ft

16% kedvezmény

Könyvesboltokat és viszonteladókat a ProsperoD disztribúciós cég szolgálja ki.

A gyerekek sok örömet és feltöltődést jelentenek, ugyanakkor gyakran kimerültség forrásai is a szülők számára. Ez nem ellentmondás: a kiteljesedés és a kimerültség megfér egymás mellett: szerethetjük gyerekeinket miközben érezhetjük úgy, hogy belefáradtunk szülői szerepünkbe.

Ez a könyv nektek szól szerető és fáradt anyák: nem csodaszer, de segíthet végigjárni a feltöltődés útját. A szerző, aki maga is négy gyermekes anya, kilenc héten át tartó elmélyülésre hív, ehhez kínál a kilenc fejezetben bibliai szövegeket, az azokról való elmélkedéssel és a kapcsolódó személyes tapasztalataival, valamint zárásul egy imával.

Kiégést nemcsak munkahelyi stressz okozhat, hanem a szülői kimerültség folyamatos fennállása is. A feltöltődés ezért létkérdés az anyának és vele együtt az egész családnak.

 

Jánossy Kinga inspiráló illusztrációival.

 

 

Ez a könyv egy jóleső, szelíd, bátorító megközelítés, ami pihenésre hív Isten tenyerén.
(András-Simkó Zsófia, pszichológus, anya)

További könyveink:

Legújabb cikkeink:

 • életmód

  Miért fontos az egyedüllét, az önállóság és a helyes önbecsülés? Hogyan segíti ez a különböző kapcsolatainkat? Erről ír Raimondo Scotto D’Abusco orvos, párkapcsolati szakértő a külön élő házastársak magányának fájdalmából ...

  Raimondo Scotto

  2023. szeptember 21.

 • társadalom

  Háromnapos találkozó a békéért: 2023. szeptember 10–12. között a Sant’Egidio Közösség szervezésében Berlinben tartották meg a XXXVII. Nemzetközi Béketalálkozót, melyen számos, a különféle világvallások és egyházak, egyházi ...

  Antal M. Gergely

  2023. szeptember 19.