Barion Pixel

Vészjelzések a párkapcsolatban

Mentsük, amíg menthető!

rino-ventriglia-veszjelzesek-a-parkapcsolatban-mentsuk-amig-mentheto

Fordító: Paksy Eszter

ISBN: 978-615-82380-3-8

Kiadási év: 2024

Terjedelem: 98

Kötés: puhakötés

Kiadói ár:3.000 Ft

Bolti ár: 3.500 Ft

14% kedvezmény

Könyvesboltokat és viszonteladókat a ProsperoD disztribúciós cég szolgálja ki.

A modern autókban azonnal felgyullad egy piros lámpa, ha valami meghibásodott, ha időben szerelőhöz visszük, újra jó lesz. A modern házasságok is így kellene, hogy működjenek: a pszichiáter szerző – sokéves párterápiás tapasztalata alapján – összegyűjtötte, hogy mik azok a figyelmeztető jelek, amik segítenek, hogy észrevegyük, valamit változtatnunk kell, hogy újra jól menjenek a dolgok és néhány megoldási javaslattal is él.

A mű a tranzakció analízis talaján kidolgozott játszma elmélettel dolgozza fel azokat a tipikus csapdahelyzeteket, amelyek aláássák a partnerek között a bizalmat és ha nem kezeljük ezeket, a párkapcsolat teljes csődjéhez is vezethetnek. A tudatosításon kívül a megbocsátás és újrakezdés folyamatának bemutatásával eszközöket is ad a házastársak kezébe, hogy újraélesszék szerelmüket.

További könyveink:

Legújabb cikkeink:

 • életmód

  Te is több súlyt cipelsz, mint az ideáis? És próbáltál már megszabadulni tőle? Nem is egyszer, igaz? De vajon miért nem tudunk olyan könnyen lefogyni? Lukács Liza pszichológus, Az éhes lélek gyógyítása című könyve nem újabb ...

  Czap Villő

  2024. május 22.

 • lelkiség

  Maria Orsola Bussone egy plébániai közösség tagjaként jutott el az életszentségre. Tizenhat éves korában Isten hirtelen magához hívta őt. A boldoggá avatási folyamat 1996-ban kezdődött, és 2015-ben Isten szolgájává nyilvánították.

  Claudio Malfati

  2024. május 20.