Barion Pixel

15 nap imádság Antoine de Saint Exupéry gondolataival


stan-rougier-beatrice-guibert-15-nap-imadsag-antoine-de-saint-exupery-gondolataival

Fordító: Bodroghi Csilla

ISBN: 9785158238007

Kiadási év: 2023

Terjedelem: 112

Kötés: puha

Kiadói ár:2.200 Ft

Bolti ár: 2.500 Ft

12% kedvezmény

Könyvesboltokat és viszonteladókat a ProsperoD disztribúciós cég szolgálja ki.

Antoine de Saint Exupéry (1900–1944) egyike a legolvasottabb szerzőknek Magyarországon is. A kis herceg meséje igazi inspiráció azok számára, akik értelem után kutatnak életükben. Saint Exupéry többi műve is az ember legmélyebb igazság utáni vágyáról szól és támpontot ad hívőknek és nem hívőknek egyaránt. Őt olvasni megunhatatlan belső utazás a humánus, a testvéri, a hiteles felé, azaz Isten felé. Mert Isten mindenhol ott rejtőzik a belső csendet kereső sorai mögött.

 

„Csak egy baj van, csak egyetlenegy a világon. Az embereknek újra valamiféle szellemi értelmet, szellemi izgalmat kellene adni. […] Rá kellene jönni, hogy létezik az értelmi életnél is magasabb rendű szellemi élet, az egyetlen olyan, amely ki tudja elégíteni az embert.”  – írja az Értelmet az életnek című művében.

 

„Mit kell mondani az embereknek, hogy ráébredjenek: testvérek vagyunk? Hogy ráébredjenek, Istenben vagyunk testvérek? Ez foglalkoztatja Antoine de Saint Exupéryt. Antoine személyes elkötelezettségével és írásaival folyamatosan arra törekedett, hogy kortársaiban spirituális vágyakat, ébresszen. Nem foglalkozhatunk csak hűtőszekrényekkel, egyszerűen nem tudunk így élni tovább! – írta 1943-ban Chambe tábornoknak.

(Részlet a bevezetőből)

További könyveink:

Legújabb cikkeink:

 • életmód

  Biztosan nem vagyok egyedül azok közül, akik számára a nyári szünet egykor egyet jelentett az olvasással. És bár jócskán magam mögött hagytam az iskolás éveket, a meleg beköszöntével még mindig azon kezd járni az eszem, milyen ...

  Czap Villő

  2024. június 20.

 • életmód

  Előfordulhat, hogy hallunk egy belső hangot, amely arra figyelmeztet, hogy „sikeresnek kell lenned!” De vajon mennyire vesszük észre ezt a hangot, és mennyire irányítja a viselkedésünket, a döntéseinket és az energiáinkat? Mi ...

  Angela Mammana

  2024. június 18.