Barion Pixel
 • Adománygyűjtés

  Támogass, ha megteheted! Az Új Város Online idén is csatlakozott az Új nap - Új remények adománygyűjtő kampányhoz, hogy összegyűjtsük a fenntartásunkhoz szükséges összeg egy részét. Az alábbi oldalon követeink mondják el, ők miért támogatnak minket.

 • könyvújdonság

  Ez a könyv nem csodaszer, de segíthet végigjárni a feltöltődés útját. A szerző négy gyermekes anya, kilenc héten át tartó elmélyülésre hív, ehhez kínál a kilenc fejezetben bibliai szövegeket, az azokról való elmélkedéssel és a kapcsolódó személyes tapasztalataival, valamint zárásul egy imával.

 • könyvújdonság

  Ezzel a könyvvel az Új Város új sorozatot indít „Útkereső” címmel, amiben olyan általános érdeklődésre számot tartó esszéket közlünk, melyek értelmezik az aktuális társadalmi válságjelenségeket , abból kiutakat keresnek. A könyv ösztönözheti a közösségek tagjait, hogy szembenézzenek valóságukkal.

 • újra kapható

  A szeretet-dobókocka hat oldalán az evangéliumi szeretet hat jellemzője található. Generációk sajátították el ennek segítségével a szeretet művészetét. A nagy sikerű könyvet most újra megjelentettük.

 • könyvújdonság

  Chiara Lubich imádságról szóló szövegeit gyűjtötte egybe Fabio Ciardi szerzetes, a Fokoláre Mozgalom tanulmányi központjának, az Abba Iskolának a vezetője. Már megrendelhető a webshopban!