Barion Pixel
 • Akciós ajánlat

  Csak feküdni a vízparton vagy az árnyat adó fák árnyékában egy jó könyvvel a kezünkben: az egyik legjobb feltöltődési lehetőség a nyáron. Most kedvezményes könyvcsomagokat is kínálunk ehhez! Tekerj lejjebb és nézd meg a kínálatot!

 • Könyvújdonság

  A pszichiáter szerző – sokéves párterápiás tapasztalata alapján – összegyűjtötte, hogy mik azok a figyelmeztető jelek, amik segítenek, hogy észrevegyük, valami nem működik jól a kapcsolatunkban. Arról is beszél e kis könyvecske, hogy ilyenkor mi változtassunk.

 • Könyvújdonság

  A kortárs gyermekkönyvek képi világába illeszkedő gyönyörű képeskönyv bevezeti a nagyobb gyerekeket, fiatalokat az Istennel való személyes kapcsolatként felfogott imádság művészetébe, de a felnőtteket is inspirálhatják Angela Marchetti szép grafikái.

 • Könyvújdonság

  A jelen pillanat megélése egy örök-új tanítás. A most új köntösben megjelenő, inspiráló grafikákkal illusztrált antológia, mely Chiara Lubich jelen pillanatról szóló elmélkedéseit gyűjti össze, nem véletlenül vált a szerző egyik legkeresettebb könyvévé. Kiváló karácsonyi ajándék!

 • Könyvújdonság

  Antoine de Saint Exupéry legismertebb meséje, A kis herceg igazi inspiráció azok számára, akik értelem után kutatnak életükben. Az író többi műve is az ember legmélyebb igazság utáni vágyáról szól. Őt olvasni megunhatatlan belső utazás a humánus, a testvéri, a hiteles felé, azaz Isten felé.